FB IG V LI

Pravilnik zasebnosti

Informacije in vsebine na spletni strani gostiscejurg.si so uporabnikom na voljo pod pogoji, navedenimi v nadaljevanju.

Predstavitev

Spletna stran gostiscejurg.si (v nadaljevanju gostiscejurg.si) je v lasti podjetja:

TURIZEM NARAT D.O.O.
Brestovec 4a, 3250 Rogaška Slatina
Tel.: 03 581 47 88
E-mail: info@gostiscejurg.si

TURIZEM NARAT D.O.O. (v nadaljevanju TURIZEM NARAT) spoštuje pomen varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki, pridobljenimi v okviru spletne strani gostiscejurg.si ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). S posredovanimi podatki, ki jih posameznik posreduje ob poslanem e-sporočilu na naši strani, se posameznik strinja, da naše podjetje, kot skupni upravljalci vodijo, vzdržujejo, hranijo in nadzorujejo zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007 in GDPR), ter da zbrane podatke do preklica hranijo in obdelujejo za naslednje namene: – uporabimo vaše podakte, da vas kontaktiramo na podlagi vašega povpraševanja – nadalje, po vaši želji vzdržujemo komunikacijo na podlagi vašega povpraševanja – vas obveščamo o želenem povpraševanju Vaši podatki so posredovani na naš Epoštni naslov info@gostiscejurg.si TURIZEM NARAT D.O.O. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam. V primeru, da ste se boste naročili na naš spletne novičke ali da vas kontaktiramo v zvezi z našimi novostmi se podatki do preklica hranijo in obdelujejo za naslednje namene: – skladno prejemate elektronske novičke vsake toliko časa – vas obveščamo o naših novostih ter zadevah na katere ste se prijavili V času obdelave osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Posameznik se lahko od prejemanja e-poštnih sporočil kadarkoli preprosto odjavi tako, da v elektronskem sporočilu klikne na povezavo »odjava« in sledi navodilom oziroma, če te opcije ni na voljo zahteva, da se njegovi podatki prenehajo uporabljati za namene neposredne komunikacije ter e-obveščanja in nam pošlje elektronsko pošto z zahtevo za odjavo na naš email, objavljen na naši spletni strani. Ali pa nam pisno pošlje na naslov podjetja, kateri je na naši spletni strani. Vaši podatki se pod nobenim pogojem ne bodo posredovali ali prodali tretjim osebam ter/ali podjetjim ali uporabljali v kakršne-koli druge namene od opisanih zgoraj.

Odgovornost

Podatki in informacije, dosegljivi na gostiscejurg.si, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila. Niti podjetje niti druge pravne osebe, ki sodelujejo pri izdelavi oziroma vzdrževanju gostiscejurg.si, ne odgovarjajo za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov in informacij na gostiscejurg.si. Za pravilnost podatkov, ki jih podjetje pridobiva od drugih subjektov, ne jamči. Odgovornost podjetja za škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova, je zato v celoti izkjučena.

Uporaba podatkov in informacij s spletnega portala

Noben podatek oziroma informacija z gostiscejurg.si ne sme biti brez dovoljenja podjetja uporabljena v komercialne namene. Podatkov in informacij z gostiscejurg.si ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni ali zasebni podatkovni zbirki.

Objave na drugih mestih, v kakršnikoli obliki, niso dovoljenje, če to pri posameznih podatkih in informacijah ni izrecno navedeno. Podatke in informacije z gostiscejurg.si lahko uporabnik prenesa na svoje sisteme za lastno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij z namenom branja za lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, ponovno objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširanje na kakršenkoli drugačen način brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja je prepovedano.

Prepovedana je tudi odstranitev ali zamenjava znakov “gostiscejurg.si”, kadar se pojavljajo na posamičnih podatkih in informacijah. Uporabnik odgovarja za škodo, ki bi podjetju nastala zaradi kršitve navedenih pogojev.

Reševanje sporov

Morebitne spore zaradi uporabe gostiscejurg.si v nasprotju z določbami Splošnih pogojev in politke zasebnosti portala gostiscejurg.si bodo uporabniki in podjetje reševali po mirni poti. Če to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Celju.