IZ NAŠE KUHINJE
Z njimi je začetek lažji
-
Domača zaseka
-
Jurgove dobrote
za dve osebi -
Dimljena postrv
na hišni način -
Izbor hišnih carpaccio
-
Domača tlačenka
s šalotko in z bučnim oljem -
Tatarski biftek
za dve osebi -
Hobotnica
v solati -
Ribje predjedi
za dve osebi -
Carpaccio brancina
z rakci -
Carpaccio bučke
z mladim sirom -
Račja pašteta
Mi pa jih kuhamo po domače
-
Jurčkova juha
-
Goveja juha
z domačimi rezanci, govedino in s korenčkom -
Čemaževa
kremna juha
Male skrivnosti naše kuhinje
-
Jurčkova juha
-
Goveja juha
z domačimi rezanci, govedino in s korenčkom -
Čemaževa
kremna juha
Rade trikrat plavajo
-
Postrv
z žara ali ocvrta v koruzni moki s prilogo -
File brancina
s prilogo -
Hobotnica
z žara -
Lignji z žara
ocvrti lignji / polnjeni lignji (izbor) -
Morski krožnik
z rižoto -
Rižota ali domače testenine
z rakci -
Črna rižota
-
Izbor divje ribe
(odvisno od ulova)
Iz naše kuhinje že diši
-
Lepo uležan goveji file
z dnevno prilogo - Na žaru / V jurčkovi omaki / V tartufovi omaki / V poprovi omaki -
Jedi iz teletine
Zorjena telečja zarebrnica z žara s prilogo (350–450 g) -
Jedi iz divjačine
Izkoščičen hrbet mladega jelena z domačimi štruklji, izbrano zelenjavo, zapečenim jabolkom in brusnicami
Iz naše kuhinje zopet diši
-
Zapečen svinjski file
s sirom in slanino -
Jurgova plošča
za dve osebi -
Puran v chardonnay omaki
s skutnim štrukljem in izbrano zelenjavo -
Puranji file z žara
s sirom in slanino
Otroški kotiček
-
Nodijeva pojedina
Za tiste, ki imajo raje zelenjavo
-
Brezmesni
topli krožnik -
Veganski krožnik
Z domačega vrta
-
Solatni krožnik
s puranjimi trakci -
Solatni krožnik
z rakci, lignji in hobotnico
Za vse, ki se pustijo sladko grešiti
-
Domači orehovi štruklji
-
Hišna sladica
-
Čokoladno presenečenje
-
Panna cotta
s sadnim prelivom
Rezervacije

Delovni čas
torek – četrtek 11:00 – 22:00
petek – sobota 11:00 – 23:00
nedelja 11:00 – 15:00
ponedeljek: zaprto